Groep 8 is geslaagd voor het EHBO examen! ūüéČ

Hoi, dit is groep acht!

We maken plezier in onze klas, we rekenen en doen van alles! We maken grapjes in de klas en op het schoolplein.

Het is een leuke en gezellige klas.

En we hebben een leuke meester en juf!

Ze heten Meester Anne en juf Maria

We doen taal, spelling, rekenen en Engels

Ook hebben we Chromebooks waar we rekenen, Nieuwsbegrip en Muiswerken op doen!

Wij zijn groep 8 van de looschool. Wij doen best veel dingen per dag zoals reken, spelling, taal. We hebben sinds kort ook Chromebook daar doen we bijna alles op. Muiswerk doen we op de Chromebook geschiedenis en aardrijkskunde. Dit jaar is vooral  een spannend jaar. want we moeten naar andere scholen kijken zoals het Lambert Franken College  en het Agnieten College. we gaan  dit jaar ook op kamp naar Ommen met de fiets . Maar de afsluiting is toch altijd de musical en met eind feest .groep 8 is toch wel het leukste school jaar van allemaal. ik hoop dat je nu iets meer weet over groep 8 van de looschool.

Groetjes groep 8 Lisa en Marlies

Onze klas is:

G rappig

R ustig (soms)

O nhandig maar zelfstandig

E erlijk

P ositief

8 groep

De looschool is een school waar iedereen elkaar lief heeft en vertrouwt. Op het schoolplein spelen we samen en delen we alles aan elkaar. Je kunt alles aan de juf/meester kwijt en ze helpen altijd. In de klas is het hetzelfde we vertrouwen elkaar en we helpen elkaar. En als je het moeilijk vind helpen ze je.  Dit is groep8!    Laura en Amy