Voorleeswedstrijd

Onze voorleeskampioen, Yoran, mocht het laten horen.
Samen met ouders, klasgenoten, de juf en een mooi spandoek gingen we richting Oldebroek. Er waren maar liefst 10 kandidaten. Yoran mocht als 2e voorlezen en deed dit uit Dummie de Mummie.
Yoran las duidelijk, rustig en had een erg grappig stukje gekozen. Geen 1e, maar een dik verdiende 2e plek! Top gedaan jongen!

Survivalrun

Wij hebben meegedaan met de survivalrun. daar moeten we lopen klimmen en veel meer. Het was zwaar maar uit groep 7 hebben Myrna en Britt gewonnen.

Een update uit groep 7

In groep 7 leren wij veel. Onze juf juf Sandra is heel goed en grappig. We hebben al veel geleerd en hopen nog veel nieuwe dingen te leren. Wij hebben elke maandag en vrijdag gym. Cor, Yoran, Bram en Diane gaan naar de plusklas op vrijdagochtend. Die hebben dan helaas geen gym .

Crea middag

Elke vrijdagmiddag is er crea. Er zijn 4 tot 5 dingen. De volgende onderdelen hebben we al gedaan: koken, techniek, gym, figuurzagen, flipperkast en nog veel meer. Dit doen we samen met groep 5, 6 en 8.

Techniek wedstrijd

Groep 7 doet mee aan een techniekwedstrijd. Daar moeten we van gerecyclede spullen een baan voor bibberbotjes maken. We willen heel graag winnen. Cor en Julia zijn de vloggers. Zij vloggen grotendeels alles, van dit komt een video op youtube.

Geschreven door Cor

Groep 7, Gaat er samen tegenaan!

Inmiddels zijn we al weer heel wat weken op weg in het nieuwe schooljaar. Het is hoog tijd om iets van ons te laten horen op de site.

Wij zijn een gezellige groep met 19 leerlingen, 12 jongens en 7 meisjes. Onze juf is juf Sandra, zij is er elke dag.

Dit jaar zullen we net als de afgelopen jaren taal, rekenen, spelling en begrijpend lezen in de ochtend hebben. De vakken Engels, verkeer, blink (wereld oriëntatie) en tekenen zullen vaak ’s middags plaatsvinden.

Ook hebben we dit jaar weer thematijd, waarbij we veel zullen samenwerken met groep 8. Tijdens thematijd moeten we zelf onderzoek doen, door veel vragen te stellen. De thema’s die we dit jaar gaan behandelen zijn sowieso: Prinsjesdag, Weer & Klimaat en Olympische Winterspelen.

Gym hebben we op maandag en vrijdag.

Wat wel spannend is, is dat we dit jaar ons verkeersexamen moeten doen. Hiervoor gaan we in de klas veel oefenen!

We hebben veel zin in dit schooljaar en willen er een super leuk jaar van maken. Dit gaan we doen door keihard aan onze missie te werken!

Groep 7 gaat er samen tegenaan!

We zorgen ervoor dat iedereen zich lekker voelt in de groep.

We helpen elkaar!

We werken keihard aan alle taken en lessen,

zo behalen wij veel successen.

Groetjes van groep 7,

Eric, Joran, Lisanne, Daphne, Yoran, Thomas, Rick, Bram, Cor, Jort, Keano, Myrna, Britt, Sem, Nick van Ommen, Nick Scholten, Julia, Diane, Marjolein en juf Sandra.