Hierbij wat informatie en een aantal foto’s van groep 4. Hierop kunt u zien dat we op heel verschillende manieren aan het werk zijn…….

We werken in tweetallen, groepjes  maar ook zelfstandig aan onze eigen tafels.

We zijn dit schooljaar begonnen met de zogenaamde dagstart=>  regels die in de klas nodig zijn om het voor iedereen fijn en gezellig te houden. Sommige regels gaan al heel goed en soms moeten we nog iets meer werken aan andere regels.

Ook hebben we “een kind van de dag”. Dit kind mag een presentatie houden over zichzelf en krijgt een complimentenposter mee naar huis.

Inmiddels is ook de eerste kanjerdag geweest. We hebben geleerd om respect voor elkaar te hebben dmv verschillende spelletjes en activiteiten. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke kickboks clinic.

Samen met groep 5 werken we aan verschillende thema’s. Op dit moment zijn we bezig met het thema “Kom erbij”. Dit in het kader van de kinderboekenweek. We hebben inmiddels geleerd dat  mensen maar ook dieren erbij mogen horen.

De eerste toetsen zijn inmiddels ook weer achter de rug dus u leest al dat we deze weken al heel druk zijn geweest!