ATB baan

Het thema ‘van hier naar daar, op de fiets’ hebben we spectaculair afgesloten met een bezoekje aan de ATB baan.

Groep 1 en 2 mochten op loopfietsen het parcours afleggen en hebben wedstrijdjes gedaan.

Groep 3 sjeesde op de grote fietsen op de echte grote baan en zijn door de ‘zandbak’ gereden, over het ‘wasbord’ en over de grootste heuvel!

Alle kinderen hebben ervan genoten!

We bedanken de ouders die ons gebracht hebben en natuurlijk bedanken we Bertus en Arie die speciaal voor ons een dag vrij hebben genomen!

Het liefst wilden de kinderen dit elke week doen 😉 en er vroeg ook iemand hoe je op deze sport zou kunnen komen😃

Kijk hiervoor op de site http://www.atb-vereniging-oldebroek.nl/joomla/index.php

Wat hebben we veel geleerd over verschillende soorten fietsen!

We hebben er veel over gelezen en we hebben in onze gave fietsenwinkel gespeeld.

Nu is het vakantie en daarna gaan we weer een nieuw thema oppakken…. maar dát is nog een verrassing!

Het eerste thema zit er al weer op. We hebben het afgesloten met een erg gezellig kraamfeest voor Koen! Leuk om juf Lisanne weer even te zien en natuurlijk genoten we ook van de lekkere zelfgemaakte traktaties!

Na de herfstvakantie zijn we begonnen met het thema: ik koop….

We zijn met z’n allen naar de supermarkt geweest. Daar zagen we dat onze winkel in school er wel een beetje anders uit ziet. We gaan nu zorgen dat het (bijna) een echte winkel gaat worden. We gaan alles sorteren, verschillende afdelingen maken, prijzen erbij zetten enz.

We spelen, lezen en schrijven over van alles wat je ziet en meemaakt als je gaat boodschappen doen.

Als je iets wilt hebben moet je natuurlijk ook betalen. Rekenen met geld komt dus ook zeker aan de orde!

Kortom een rijk thema waarin we heel veel zullen gaan leren!