Aanmelding leerlingen.

Aanmelding van leerlingen loopt via de directie. We vinden het fijn om met nieuwe gezinnen eerst kennis te maken. Hoewel we wel in januari/februari een aanmeldingsdag plannen voor nieuwe leerlingen waarop we u ook van allerlei informatie voorzien, kunt u op ieder moment van het schoolseizoen uw kind aanmelden. Wel vinden we het fijn wanneer we ongeveer een jaar van tevoren weten wanneer er een nieuwe leerling bij ons op school komt. Dus wanneer uw kind drie wordt kunt u het opgeven. Om een leerling aan te melden, kunt u het beste van tevoren even bellen, bij voorkeur op maandag of dinsdag.
Instroming in groep 1 vindt plaats op de eerste schoolmaandag van de maand (met uitzondering van december en juni)

Tijdens of na de aanmelding moet een inschrijfformulier worden ingevuld